onsdag, september 21

Hata onsdagar!

Gud va jag inet gillar Onsdagar! Börjar halv nio och slutar fyra. Klockan är bara tio över tolv ochjag har readn ont i huvudet... Det känns ju mindre bra kan jag ju säga. Sen så har jag en massa läxor när mam kommer hem, men innan man kommer hem så ska man ha gympa och språk! Hur kul är inte det?

Jaja nu så har jag klagat tillräkligt, men nu vet ni hur min dag kommer se ut... :)



tisdag, september 20

Normer

Nu sitter jag på en tvär lektion i skolan och vi pratar om normer. Det är väldigt intresant att lyssna på för dom sa att dom har gjort olika undersökningar för att undersöka olika normer. Det var varit någon som hade suttit bakom ett lakan på BB när barn födds. Då hade man kunnat höra på sjuksköterskan tonläge och vad hon/han säger om det var en pojk eller flicka. Och det är pga normer. Både hämskt och fräkt tycker jag!

God Morgon

Morning! Snart så åker jag till skolan och köper frukost där. Ska även sätta mig och läsa lite i "Gösta Berlings saga" för jag lyckades faktiskt somna till den igår. Vilket inte är så konstigt ändå. Om någon har läst boken så vet ni nog vad jag pratar om!

Juste ja, jag lyssnade på Kanppen och Hakim imorse. Dom hade någon kille på besök som heter Daniel paris från "Ung och bortskämmd". Herregud! Jag har nog aldrig skrattat så mycket, faktiskt. Jag har inte sett programet så jag är lite efter, men jag visste inte att man kunnde prata så och vara helt seriös. ;)

Jaja det är säkert bara jag som reagerade så. :P Men nu så ska jag ge mig iväg till skolan, så jag skriver lite senare. Puss puss!


måndag, september 19

Natti natti

Nu så har man varit uppe hos hästen och har även varit hos pojken min. :) Jag hade tur idag för jag slapp regnet när jag red! Tänkte lagt upp en lite video när jag rider Aniara, men det blev lite problem när jag skulle få över det till datan så jag struntade i det nu. Får ta det någon annan gång. :)

Nu så är det läxa som gäller och sedan sängen. Är otroligt trött så jag hoppas att jag kommer upp imon. Tja det lär vi ju märka. ;) God natt <3


Matte lektion

Bus på matten med Amanda ^^



Månag

Nu sitter man på tvär lektionen och försöker konsentrera sig. Det går ju sådär. Man fick även reda på att man inte har någon egelska idag så jag slutar 13:15, helt okey!

Sen så blir det att åka upp till hästen håller tummarna att det inte kommer regna. Ska även filma lite när jag är där uppe som jag ska använda till min mediaprokution. Kanske att jag lägger upp en liten video på mig och hästen!


söndag, september 18

Släkt träff

Idag så var det släckt träff med min makidonska halva. Riktigt kul och underhållande. Inte alls som att träffa några svenska, så fort det kommer på lite musik så blir det ringdanser och otroligt härliga skratt. ;)

Här kommer lite bilder från kvällen!





Jag!



Fina kusinen <3


Ringdans... ;)

Ännu mer ring dans :)